همانطور که می دانید کفپوش گرانولی که با نام های کفپوش لاستیکی و کفپوش پارکی نیز معروف است، از لاستیک بازیافتی یا گرانول خام تولید می شود و به سبب مقاومت بالای آن در برابر نفوذ آب و گرمای خورشید بیشتر در پارک ها و سالن های ورزشی و بازی یافت میشود.
در مقاله های قبلی مفصلا درخصوص کاربردهای گسترده کفپوش گرانولی صحبت کردیم، در این مقاله قصد داریم جنبه های دیگر این کفپوش را مورد بررسی قرار دهیم. لطفا تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
کفپوش گرانولی یا همان کفپوش لاستیکی در دو نوع قطعه ای و ورقه ای تولید و وارد بازار می شود. انتخاب هریک از این کفپوش های گرانولی براساس کاربرد موردانتظار مشتری، تعیین می شود.
کفپوش گرانولی قطعه ای همانند پازل های تاتامی در قطعه های کوچک یک در یک متر (و یا حتی کوچکتر) هستند. بنابراین نصب و جابه جایی آنها بسیار راحت می باشد. این نوع از کفپوش های گرانولی را بیشتر در سالن های ورزشی و پارک های بازی مشاهده کرده ایم.
کفپوش گرانولی ورقه ای همانند کفپوش های رولی می باشد که نصب آن ها نیاز به یک نصاب حرفه ای دارد. مهم ترین مزیت کفپوش گرانولی ورقه ای به قطعه ای مقاومت بالای آن می باشد.
در مقاله با همین نام مفصلا درخصوص نصب کفپوش لاستیکی و نکات مهم آن صحبت کرده ایم که از این لینک می توانید آن را مطالعه کنید. (نحوه نصب کفپوش لاستیکی).
اما اگر بخواهیم تنها روش های نصب کفپوش گرانولی را نام ببریم می توانیم به سه روش چسب کردن، پیج کردن کفپوش و استفاده از لایه متحرک در دو طرف کفپوش گرانولی اشاره کنیم.
اما کفپوش گرانولی مانند هر کفپوش دیگری نیاز به مراقبت و استفاده صحیح دارد. درصورتی که به درستی نصب نشود، یا با مواد شوینده غیراستاندارد شسته شود و . آسیب جدی خواهد دید.
درباره این سایت